Verzendinformatie

Verzendkosten

Wij rekenen € 3,95 voor verzending binnen Nederland, voor verzending naar Belgie € 9,-

Verzending en levering

Natuurlijk wilt u de bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Daarom doet Spirit Jewel Service er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wij streven ernaar dat een bestelling binnen Nederland binnen 1-2 werkdagen is afgerond. Wanneer een product niet op voorraad is kan nalevering plaatsvinden. De zending wordt vervoerd door DHL. DHL levert de zending af van maandag t/m zaterdag. Via e-mail houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

Track & Trace

De bestellingen worden verstuurd met de pakketdienst van DHL. U ontvangt van ons via e-mail het unieke Track & Trace nummer waarmee u de bestelling online kunt volgen. Kijk hier om de status van uw verzending te bekijken.

Levering van uw bestelling

Als u op het moment van aanbieding van de zending niet aanwezig bent, dan zal deze de twee volgende werkdagen nogmaals worden aangeboden. Wanneer de chauffeur van DHL u niet treft, laat hij een kaartje achter. Op dit kaartje wordt aangegeven wanneer de volgende aanbieding is. Vaak wordt dan ook een dagdeel aangegeven.

Foutieve of beschadigde levering

In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Spirit Jewel Service zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Neem in dit geval contact op met ons via info@spiritjewel.nl