Korte cursus Psychometrie

iedere vrijdag van 14:00 tot en met 16:00 hebben wij een korte workshop. In deze 2 uur durende workshop laten we je kennis maken met Psychometrie.

Psychometrie is een bijzondere vorm van het doen van helderziende waarnemingen welke wordt gebruikt door veel paragnosten en mediums als hulpmiddel om te komen tot een channeling die bij kan dragen aan een ondersteuning in situaties die spelen. Bij psychometrie neemt men een sieraad of foto in de hand om vervolgens de signalen te voelen welke energetisch aan het voorwerp verbonden zijn en direct in verbinding staan met de huid van de mens waar het sieraad vanaf komt. Het gaat er dan om dat je de energie voelt die van het sieraad afkomt en
de signalen kan omzetten in begrijpbare verstaanbare taal die voor betrokken persoon spelen.                        

Veel mensen denken dat alleen een medium of paragnost deze “gave” kan bezitten. Maar stiekem lopen er veel meer mensen rond die dit kunnen, zonder het in de gaten te hebben. En dan kan je onbewust andermans energie met je mee dragen, en hier ongemakken door ondervinden.

In deze 2 uur durende cursus, laat ik je bewust worden van je gevoeligheid, en kan je hier in adviseren. Mischien is het bewust worden hoe energie werkt voldoende , maar misschien is het belangrijk om er meer mee te gaan doen. dan kan je je bijvoorbeeldaan melden voor een uitgebreide cursus.

kosten zijn slechts €35,- per persoon. Dit is inclusief koffie en thee, tijdens de pauze.

Aanmelden kan je doen via ons contactformulier