Huiskamer sessie

Wat is er fijner, dan met familie of bekende kontact te leggen met overleden dierbaren..? Of advies over werk, financiën en een mogelijke toekomst voor je liefdes leven. Aan de keukentafel, of gewoon thuis op de bank. Kopje koffie of thee met een koekje…

Het klinkt een beetje als een tupperware party… En eigenlijk is het wel een beetje te vergelijken met een gezellige avond of middag met vrienden of familie.

Rob is een geboren medium. Van kleins af aan heeft hij al spirituele ervaringen en gaanderweg heeft hij deze steeds verder kunnen ontwikkelen tot het punt waar hij nu staat.
Hij is erg in opkomst omdat hij eerlijk en oprecht is in zijn readings en niet om de waarnemingen die hij heeft heen draait, dat is wat zijn klanten zo aan hem respecteren. Hij maakt contact met dierbare overledenen en geeft raad en advies over de vragen die u aan hem heeft.

De huiskamer sessies worden bij u thuis (Of door uw gekozen andere lokatie) verzorgd. Het aantal personen op een middag of avond ligt tussen de 4 en 8. De Readings duren ongeveer 15 tot 20 minuten per persoon. Het zijn een soort van speed consulten, maar dan meer met een persoonlijke tintje. Er is ruimte voor vragen en opmerkingen. Er is vaak een lach, maar ook soms een traan.

Hoe dan ook, het zal een moment worden waar lang over nagepraat zal worden.

De kosten van een verzorgde middag of avond zijn €25,- per persoon.

Op tijd reserveren is gewenst.